Conference League

Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες μας»

Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, πιστεύοντας στη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε σε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα στη Σερβία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Δηλώσεις μετά την επική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ανέφερε ότι η ομάδα του πίστεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε για τις προσπάθειές της!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε με δύσκολες συνθήκες, αλλά σημασία έχει ότι η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω πως μετά τα δύο τελευταία ατυχή αποτελέσματα και λόγω του ότι επηρεάστηκε η ψυχολογία μας, έπρεπε να αντιδράσουμε. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος και ξέραμε ότι εφόσον καταφέρουμε να μπούμε καλά στον αγωνιστικό, θα μπορέσουμε να το γυρίσουμε. Έτσι έγινε και ήμαστε ευτυχισμένοι γι΄ αυτό.

Από την αρχή παίξαμε καλύτερα και το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειες μας. Δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Χρειάζεται να συνεχίσουμε με προσοχή, και προχωράμε βήμα – βήμα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x